vineri, 2 iunie 2017

CENACLUL MERGE LA ÎNTORSURA BUZĂULUI!

  Vești bune despre cenaclul Lumină Lină. Deși scriem mai rar pe blog și punem la grea încercare așteptarea susținătorilor cenaclului, vă mărturisim că totul este bine și pofta de misiune nu ne-a părăsit. Urmează trei concerte puternice, apoi o pauză și cu Dumnezeu înainte.

Ce mai facem? Mergem duminică seara la Întorsura Buzăului. Așa cum scrie pe programul din stânga, concertul va fi însă luni, după Sfânta Liturghie, la Biserica Sfânta Treime din oraș. Așadar va fi și hramul catedralei. Vom fi primiți de un preot harnic, ospitalier, iubit de oameni și duhovnicesc, părintele Ciprian Popica, care nu a stat nici o clipă pe gânduri atunci când a primit tema acestui concert, organizarea și dorința de a oferi un dar frumos de hram, enoriașilor săi.

Dintre colegi vor fi  marea majoritate. Inclusiv Părintele Doru Gheaja. Și anticipez că va fi din nou un mare spectacol. Suntem de fapt foarte dornici de cântec și sensibili la tot ceea ce înseamnă revigorarea demnității sufletului românesc. Doamne ajută!